ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρκαριάν: "Έφυγα γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω την φυγή του Καραγκούνη"

Μαρκαριάν: "Έφυγα γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω την φυγή του Καραγκούνη"
Καραγκούνης Μαρκαριάν

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Ουρουγουάης και αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από την Εθνική ομάδα.

Για ηθικό λόγο αποχώρησε ο Σέρχιο Μαρκαριάν από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, όπως είχε τονίσει ο ίδιος, χωρίς όμως να επεκταθεί περισσότερο και να αναφερθεί με λεπτομέρειες για τα αίτια του "διαζυγίου" του με την ΕΠΟ. Μιλώντας όμως σε Μέσο της Ουρουγουάης, έγινε περισσότερο αποκαλυπτικός και αναφέρθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το λόγο που έφυγε από την Εθνική, απάντησε πως "έπρεπε να πάρω ένα μέτρο που για μένα δεν ήταν ηθικό και προτίμησα να σεβαστώ τις αρχές μου από το να μείνω, κάνοντας κάτι που δεν ήθελα. Έπρεπε να προκαλέσω την έξοδο ανθρώπων που με έφεραν και δεν ήταν λογικό να το κάνω" και έγινε πιο συγκεκριμένος, αναφέροντας: "Είναι ένας πρώην παίκτης μου, ο μάνατζερ της ομάδας (Γιώργος Καραγκούνης)".

Ο 71χρονος Ουρουγουανός προπονητής, συνέχισε: "Από την άλλη, ο πρόεδρος μού προσέφερε τριετές συμβόλαιο, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχα βίζα για να πάω στη Ρωσία για την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν πήγα, διότι έκανα στην άκρη. Ήθελα να αποφύγω να πάρω μια απόφαση που δεν ήθελα".

Επιπροσθέτως, είπε για τον "Κάρα" πως "ήταν το αφεντικό μου και επίσης ο άνθρωπος που με έφερε, γι' αυτό και προτίμησα να αποχωρήσω", ενώ τόνισε ακόμα: "Κάποια Μέσα είπαν πως έφυγα για τα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχασα ένα ματς και έφερα δυο ισοπαλίες χωρίς να παίξω εντός έδρας, όλα ήταν εκτός".

Ο Μαρκαριάν αναφέρθηκε και στην κατάσταση που συνάντησε στην χώρα μας και είπε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη φορά που είχε δουλέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ιωνικό και στον Παναθηναϊκό, μιας και τότε ήταν πολύ διαφορετικά και τα οικονομικά δεδομένα στην πατρίδα μας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ