ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανιάτης: "Κάναμε υπερπροσπάθεια"

Μανιάτης: "Κάναμε υπερπροσπάθεια"

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως το έξτρα γκολ έλειψε στην Εθνική ομάδα, στάθηκε στην εμφάνιση του Νάβας και εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα.

Ο 28χρονος διεθνής μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα στην διαδικασία των πέναλτι, που σήμανε και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας:

"Πραγματικά κάναμε μια υπερπροσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας έλειψε το έξτρα γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματικά νομίζω ότι είναι ο ήρωας της βραδιάς για την Κόστα Ρίκα.

Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έτσι πήγαμε στα πέναλτι. Τα πέναλτι είναι μια διαδικασία που θέλει και τύχη. Σταθήκαμε άτυχοι, χάσαμε ένα πέναλτι κι έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Το θετικό και το πιο όμορφο που ζήσαμε όλοι είναι ότι βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους, δώσαμε χαρά στους Έλληνες, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Νομίζω, όμως, ότι ο κόσμος θα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αν κι όχι από το αποτέλεσμα. Πραγματικά είναι κρίμα διότι το θέλαμε, το δείξαμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε".

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ