ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανιάτης: "Δύσκολο να προκριθούμε, αλλά θα τα καταφέρουμε"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πίστη του ότι η Εθνική θα είναι στο Μουντιάλ της Ρωσίας παρά την ήττα από το Βέλγιο εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης μετά από το τέλος του ματς στο Φάληρο.

Η Εθνική γνώρισε το βράδυ της Κυριακής (3/9) την ήττα από το Βέλγιο στο "Γ. Καραϊσκάκης", με αποτέλεσμα να πέσει στην 3η θέση του 8ου ομίλου. Παρά την ήττα όμως, ο Γιάννης Μανιάτης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η "γαλανόλευκη" στο τέλος θα τα καταφέρει και θα εξασφαλίσει την πρόκριση για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

"Είμαστε στενοχωρημένοι. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια όλα τα παιδιά. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν καταφέραμε να βρεθούμε σε μια φάση με τον Σταφυλίδη. Προσπαθήσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά χάσαμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δικαιούμαστε να είμαστε στη Ρωσία. Είναι δύσκολο να προκριθούμε, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Δεν μας έχει βοηθήσει η τύχη. Μόνο στο εντός έδρας ματς με τη Βοσνία ήμασταν λίγο τυχεροί. Είμαστε πολύ άτυχοι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ