ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λημνιός: "Παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΑΡΜΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΑΡΜΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λημνιός στον αγώνα με την Αρμενία, όπου πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο ίδιος στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα της γαλανόλευκης. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Γιαννούλης.

Η Εθνική νίκησε 0-1 την Αρμενία χάρη σε γκολ του Δημήτρη Λημνιού στο 34ο λεπτό του αγώνα. Ο νεαρός ακραίος του ΠΑΟΚ στάθηκε στην πολύ καλή ομαδική δουλειά που έκανε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λέγοντας πως η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έφτασε σε ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο συνδυάστηκε με ωραία μπάλα.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να πετύχω με την Εθνική. Δεν θέλω να σταθώ στο ατομικό κομμάτι αλλά στο ομαδικό. Παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Είναι μία ομάδα συμπαγής. Ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε και να δώσουμε μία συνέχεια.

Δεν χρειάζεται να ενθουσιαζόμαστε. Τώρα θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Να συνεχίσουμε έτσι. Ο προπονητής έχει έρθει για να πετύχει. Πρέπει να αλλάξουμε. Το έχουμε καταλάβει. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θέλουμε να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο κόσμος είδε και πιστεύω μας θαύμασε. Τον περιμένουμε τον κόσμο. Είναι ο 12ος παίκτης και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε", ανέφερε ο Λημνιός στην κάμερα του OPEN.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, ανέφερε με τη σειρά του: "Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση και δείξαμε τις δυνατότητές μας. Το σκορ δεν ειναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας, θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερο σκορ. Όσο περέμενε το 0-1 υπήρχε ένα ρίσκο, όμως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε εμπειρίες και ψυχολογία. Στοχεύουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση για να αντιστρέψουμε το κλίμα και αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ