ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Legends 2004: Για ένα δευτερόλεπτο έχασαν το ρεκόρ γκίνες

Legends 2004: Για ένα δευτερόλεπτο έχασαν το ρεκόρ γκίνες

Στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνουν οι Legends 2004 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος προσπάθησαν να καταρρίψουν το ρεκόρ γκίνες με 50 πάσες σε 27 δευτερόλεπτα αλλά δεν τα κατάφεραν. (VIDEOS)

Το βράδυ της Κυριακής οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας τους Legends 2004 και σε συνεργασία με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ γκίνες με 50 πάσες σε 27 δευτερόλεπτα.

Οι Έλληνες διεθνείς είχαν τρεις προσπάθειες για να μπορέσουν να καταρρίψουν αυτό το ρεκόρ αλλά δεν τα κατάφεραν για ένα μόλις δευτερόλεπτο αφού στην πιο γρήγορη προσπάθεια τους που ήταν η τρίτη έκαναν 28,1 δευτερόλεπτα.

Οι Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος μπορεί να μην έσπασαν το ρεκόρ γκίνες αλλά κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2820 ευρώ για φιλανθρωπικά ιδρύματα και φυσικά να πραγματοποιήσουν ένα ακόμη κάλεσμα ενόψει του φιλικού που θα γίνει με αντίπαλο την Πορτογαλία στις 4 Ιουλίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Στην πρώτη προσπάθεια οι Έλληνες διεθνείς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους με το έδαφος αλλά και τη μπάλα να τους επηρεάζει όπως δήλωσαν και οι ίδιοι.

Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τα πήγαν καλύτερα στη δεύτερη και την τρίτη προσπάθεια που είχαν αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά γρήγοροι και ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους επιτυχημένα όπως είπε και η εκπρόσωπος των ρεκόρ γκίνες ο πιο γρήγορος χρόνος ήταν 28,1 δευτερόλεπτα και το ρεκόρ δεν έσπασε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ