ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το Ελλάδα - Ελβετία

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ ÆÅÊÁ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εθνική Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ελβετία στο γήπεδο της Τούμπας (23/3, 20.00).

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ελβετία στο γήπεδο της Τούμπας (23/3, 20.00).

Αρχικά, οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια από τα εκδοτήρια του σταδίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα Ελλάδα-Ελβετία, ο οποίος θα είναι ο πρώτος της Εθνικής μέσα στο 2018 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Τούμπας την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ .

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα αρχίσει την Δευτέρα 19 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα, το ωράριο λειτουργίας είναι το ακόλουθο:

19-22 Μαρτίου:από τις 09:00 έως τις 17:00

23 Μαρτίου:από τις 09:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Ελβετία είναι 5, 10, 15 ευρώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ