ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κομπλέ για τους "8" η Εθνική Νέων

Κομπλέ για τους "8" η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στο Ουζμπεκιστάν. Βάρος στις στημένες φάσεις από τον Τσάνα. Είδαν βίντεο με ματς του αντιπάλου οι διεθνείς.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και να βλέπει όλους τους παίκτες του να δίνουν κανονικά το παρών στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με το Ουζμπεκιστάν ήταν ο Κώστας Τσάνας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μπορεί έτσι να καταστρώσει τα πλάνα του και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο μην αντιμετωπίζοντας κάποιο πονοκέφαλο που θα μπορούσε να του αλλάξει τα σχέδια ενώ κανονικά στην διάθεση του είναι και ο Κώστας Τριανταφυλλύπουλος.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση με την απογευματινή προπόνηση στο GASKi, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, εκπαιδευτικό δίτερμα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις.

Επίσης, οι διεθνείς παρακολούθησαν το πρωί σε video φάσεις του προηγούμενου αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη, ενώ μετά την προπόνηση το προπονητικό τιμ τούς ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ουζμπεκιστάν.

Διαιτητής του αγώνα της Τρίτης ορίστηκε ο Νουμαντιέ Ντουέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, με βοηθούς τους Σονγκουϊφολό Γιεό (Ακτή Ελεφαντοστού)-Ζαν Κλοντ Μπιρουμουσάχου (Μπουρούντι) και 4ο διαιτητή τον Νεάντ Αλιούμ (Καμερούν).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα της Τρίτης δεν θα αγωνιστεί ένας από τους βασικότερους παίκτες του Ουζμπεκιστάν, ο μεσοεπιθετικός Γιαμσίντ Ισκαντέροφ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ