ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Περισσότερη αγάπη και λιγότερα μαχαίρια"

Καρνέζης: "Περισσότερη αγάπη και λιγότερα μαχαίρια"
INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Ορέστης Καρνέζης, μίλησε στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μίλησε και ο Δημήτρης Πέλκας.

Μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας στον Άγιο Κοσμά, ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ορέστης Καρνέζης, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

"Η ομάδα πρέπει να αντιμετωπιστεί με περισσότερη αγάπη και λιγότερα μαχαίρια" και εξήγησε πως "μιλάω για όλους. Από τους παίκτες και όσους απαρτίζουν την ομάδα, μέχρι τους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Όλες οι οικογένειες έχουν τα δικά τους προβλήματα, αλλά πρέπει να δούμε τι φταίει και να τα αλλάξουμε όλα".

Για τον αγώνα με την Ουγγαρία στο Φάληρο, ανέφερε: "Θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε έστω αυτή τη μια νίκη που μένει, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, να τα αλλάξουμε όλα και να πάμε εντελώς διαφορετικοί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Πέλκας: "Τιμή για κάθε παίκτη το εθνόσημο"

Ο Δημήτρης Πέλκας, είπε με τη σειρά του: "Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική, η στιγμή ήταν πολύ ξεχωριστή άσχετα με τις συνθήκες του αγώνα. Σε κάθε ματς θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα, να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι όλα να μπουν σε μία τάξη και να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό να έχεις κάτω το κεφάλι γιατί μόνο έτσι πετυχαίνεις στόχους, συνεχίζω έτσι με πολύ δουλειά και να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίζει ανεξάρτητα απ’ το ματς, είναι τιμή να φοράς το εθνόσημο και σε κάθε ματς κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να δίνει το 100%. Την Κυριακή θα μπούμε για να κερδίσουμε και να τελειώσουμε αυτή τη φάση με μία νίκη για να επανέρθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Υπάρχει ποιότητα αρκεί να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να δούμε σοβαρά το πράγμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ