ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Δεν θέλω να χάνουμε ποτέ"

Καραγκούνης: "Δεν θέλω να χάνουμε ποτέ"

Παρά το γεγονός πως η ήττα της εθνικής Ελλάδας ήρθε σε φιλικό ματς, ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έκρυψε την στεναχώρια του και μίλησε για τη σοβαρότητα που έλειπε από τους διεθνείς μας.

Μετά από 17 παιχνίδια δίχως ήττα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας γνώρισε την ήττα από την Ρουμανία, αλλά σε φιλική αναμέτρηση.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν κόστισε στην εθνική μας ομάδα, όμως ο Γιώργος Καραγκούνης εμφανίστηκε προβληματισμένος και τόνισε πως σε κάθε ματς θα πρέπει να πηγαίνουν για τη νίκη. Αναλυτικά:

"Μερικά παιχνίδια τα βλέπουμε σαν φιλικά ενώ δεν πρέπει. Σε κάποιες στιγμές χαλαρότητας, δεχτήκαμε εύκολα γκολ και δείξαμε κάποια εικόνα που δεν έπρεπε. Είχαμε 17 παιχνίδια να χάσουμε και έχουμε εγωισμό. Δεν σκέφτομαι "καλύτερα να χάσουμε τώρα, παρά μετά". Εγώ δεν θέλω να χάνουμε ποτέ. Σίγουρα μας στεναχώρησε αυτή η ήττα.

Ήταν δύο διαφορετικά ματς. Έπαιξαν δύο διαφορετικές ομάδες. Δεν πρέπει να δείχνουμε χαλαρότητα και να παίζουμε πάντα σα να πρόκειται για επίσημο παιχνίδι, γιατί έχουμε λίγες υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Ο προπονητής θα δει τι δεν πήγε σωστά. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα γιατί αντιπροσωπεύουμε την εθνική και τον κόσμο. Δν πρέπει να δείχνουμε χαλαρότητα για τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας βλέπει και από την τηλεόραση. Πρέπει να κερδίζουμε, δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ".

Πιλάβιος: " Δεν έχει σημασία το σερί. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά συνεχίζουμε. Από αυτά τα φιλικά μπορούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα. Η ομοσπονδία έχει πολλά να λύσει όσον αφορά την συμμετοχή της στο EURO. Δεν πρέπει να σταθούμε σ' αυτό το παιχνίδι. Παραμένει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι σημαντικό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ