ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ17 Ιρλανδία - Ελλάδα 1-1: "Χρυσό βαθμό" στις καθυστερήσεις η Εθνική Παίδων

Κ17 Ιρλανδία - Ελλάδα 1-1: "Χρυσό βαθμό" στις καθυστερήσεις η Εθνική Παίδων

Με γκολ του Αρσενίδη στα τελευταία δευτερόλεπτο του αγώνα η Εθνική Παίδων πήρε "χρυσό βαθμό"¨στην πρεμιέρα της στο EURO 2019 με αντίπαλο την Ιρλανδία (1-1).

Η Εθνική Παίδων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε στο ματς με την Ιρλανδία και κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με ψύχραιμο πλασέ του Αρσενίδη να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.

Έναν πόντο που μπορεί να αποδεχτεί χρυσάφι ενόψει της συνέχειας του EURO 2019 και της προσπάθειας της να προκριθεί στα προημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και απείλησαν πρώτοι με την Ελλάδα να ισορροπεί το ματς μετά το 20' και να φτιάχνει και αυτή τις ευκαιρίες της.

Στο δεύτερο μέρος η Ιρλανδία προηγήθηκε με τον Έβεριτ στο 58' μετά από κόρνερ από τα δεξιά και αδράνεια της Ελληνικής άμυνας να απομακρύνει.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, ο Νίκος Κεχαγιάς έκανε και τις πέντε αλλαγές και έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Στην τελευταία φάση του αγώνα μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε απ' όλους τους παίκτες να πάνε μπροστά και το φάουλ στο χώρο του κέντρου να εκτελέσει ο Τζολάκης.

Ο γκολκίπερ της Ελλάδας εκτέλεσε με τη μπάλα να μην απομακρύνεται και να φτάνει στον Αρσενίδη ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 84' ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1 με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να γίνονται ένα κουβάρι.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ:Μπαζουνού, Μακ Εβόι, Φούρλονγκ, Σομποβάλε (66' Μακ Νούλτι), Ομομπαμιντέλε, Χοτζ, Έβεριτ (90' Κένεντι), Κέοχ, Κάρτι, Μακ Καν (80' Μακ Κίνλει), Εμποσέλε.

ΕΛΛΑΔΑ:Τζολάκης, Τσάβος, Παναγιώτου (84' Ασλανίδης), Παυλίδης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Σιατούνης (66' Λιάτσος), Σουρλής (85' Μπελεβώνης), Καράκουτης (73' Κωτόπουλος), Γρόσδης (84' Αρσενίδης), Τζόλης.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέλγιο (1-1) 1
2. Ελλάδα (1-1) 1
3. Ιρλανδία (1-1) 1
4. Τσεχία (1-1) 1

Στο άλλο ματς του ομίλου Τσεχία-Βέλγιο 1-1.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ