ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ισόπαλοι οι Νέοι με την Μολδαβία

Ισόπαλοι οι Νέοι με την Μολδαβία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την αντίστοιχη της Μολδαβίας στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013. Διαβάστε τι δήλωσε ο Θοδωρής Παχατουρίδης

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων με την αντίστοιχη τη Μολδαβίας, στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκειά του αγώνα, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες (13-2 οι τελικές) για να πάρει τη νίκη.

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας των Νέων θα είναι την προσεχή Παρασκευή (12/10) η διοργανώτρια Β. Ιρλανδία.

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Γούτας, Καντούτσης, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μουζακίτης, Σούκιας (58' Γιανιτσάνης), Ανδρεόπουλος (84' Δώνης), Σουνάς (46' Γρόντης).

Μολδαβία: Σάμσον, Μούντρακ, Βλας, Μπολσακόφ, Τσερέσκου, Αποστόλοφ, Τσίρλαν, Ούρσου, Μιχάιλιουκ (76' Μπουρλάκου), Σπατάρου (61' Παϊρέλι), Κάλουγκερ (80' Σιόφου).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Παχατουρίδης τόνισε: " Είχαμε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, μπορώ να πω ότι υπήρχαμε μόνο εμείς στο παιχνίδι, όμως έλειπε η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε από τώρα τον επόμενο αγώνα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ