ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα με 3-0 από τη Νορβηγία και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Παίδων, με το ίδιο σκορ, 3-0 από τη Νορβηγία αυτή τη φορά και αποκλεισμός για το συγκρότημα του Βασίλη Γεωργόπουλου.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-0, γνώρισε η Εθνική Παίδων, αυτή τη φορά από τη Νορβηγία, και δεν κατάφερε να πάρει τη πρόκριση για την τελική φάση μένοντας στην τρίτη θέση.

Η Νορβηγία από την άλλη με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα της Γερμανίας κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου και ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Οι Νορβηγοί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης κράτησαν το μηδέν και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πήραν το προβάδισμα με γκολ του Χάνσεν στο 44'.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και να φτάσουν στην ανατροπή γνωρίζοντας ότι ακόμα και η ισοπαλία δεν τους κάνει.

Στο 57’ οι παίκτες της Νορβηγίας έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Χάνσεν ενώ στις καθυστερήσεις (80’+3’) ο Ασκίλντσεν απλώς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Νορβηγία: Σάντμπεργκ, Κόρνιτς, Χάουσο, Ρέκνταλ, Χολμ, Χάνσεν (67’ Άγκα), Βάλμπεργκ, Κολσκόγκεν, Κρίστιανσεν (57’ Ασκίλντσεν), Κιτολάνο, Μπακάι (73’ Όπσαλ).

Ελλάδα: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Βρακάς (41’ Σερπέζης), Γώγος, Αθανασακόπουλος, Μούγιος (41’ Μασούρας, 68’ Θεοδωρόπουλος), Φάκης.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής, Σκοτία-Γερμανία 1-0

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ
Νορβηγία 7 3 (7-3)
Γερμανία 4 3 (5-3)
Ελλάδα 3 2 (1-6)
Σκωτία 3 3 (2-3)
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ