ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την U21 στην Ουγγαρία

Ήττα για την U21 στην Ουγγαρία
INTIME SPORTS

Ο Ιωαννίδης στο 75' ισοφάρισε το τέρμα του Κάλμαρ από το 45', όμως η Εθνική U21 δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 78' με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-1 από την Ουγγαρία, μένοντας στους 6 βαθμούς στο 4ο γκρουπ των προκριματικών του Euro U21 2017.

Το τέταρτο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Euro έδωσε η U21 της Ελλάδας το βράδυ της Δευτέρας (16/11), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ουγγαρία.

Η Εθνική μας προερχόταν από το εμφατικό 5-0 επί του Λίχτενσταϊν και χρειαζόταν το τρίποντο για να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης, καθώς οι Πορτογάλοι πολύ δύσκολα θα πέσουν από την κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι Ούγγροι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και μάλιστα σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Κάλμαρ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, πριν ο Ιωαννίδης ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 75'. Ωστόσο 3 λεπτά αργότερα, ο Μπέσε σκόραρε ξανά για τους Μαγυάρους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την Ελλάδα, προκειμένου να καταφέρει να πλασαριστεί στις 4 καλύτερες δεύτερες των ομίλων και να διεκδικήσει μια πρόκριση μέσω των play offs.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Πορτογαλία 12 (4 ματς)

2. Αλβανία 8 (6 ματς)

3. Ισραήλ 7 (3 ματς)

4. Ουγγαρία 7 (5 ματς)

5. Ελλάδα 6 (4 ματς)

6. Λίχτενσταϊν 0 (6 ματς)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Κίλιν): Νάγκι (46' Μπάναϊ), Μπέσε, Κέτσκες, Λένσερ, Χάνγκια, Κόσις, Φόργκακς (61' Βάργκα), Γκέρα, Σάλαϊ (78' Μπόμπαλ), Κάλμαρ, Μέρβο

ΕΛΛΑΔΑ (Νικοπολίδης): Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Βούρος, Ρισβάνης, Χουχούμης (83' Γιαννούλης), Σιώπης (70' Τσιλιανίδης), Τζανετόπουλος, Μαυρίας, Μασούρας (58' Βέργος), Φούντας, Ιωαννίδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ