ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε την πρώτη κλήση του Σκίμπε

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε την πρώτη κλήση του Σκίμπε

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, για τα μπαράζ με την αντίστοιχη της Κροατίας.

Μπορεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, να έκανε γνωστές τις κλήσεις του για τα μπαράζ με την αντίστοιχη της Ελλάδας το πλαίσιο των μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει συμβεί το ίδιο και με τον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός προπονητής μπορεί να μην έχει ανακοινώσει τη λίστα για τα δύο ματς σε Ζάγκρεμπ (9/11) και Φάληρο (12/11), αλλά η Βαγιαδολίδ "πρόδωσε" μία εκ των επιλογών του.

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε την πρώτη κλήση του Σκίμπε

Η φωτογραφία της ανακοίνωσης της κλήσης του Γιαννιώτα

Οι "μπλανκιβιολέτας" ανακοίνωσαν ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και θα απουσιάσει από το ματς με τη Χιχόν.

Βέβαια, δεν είναι είδηση. Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν αναμενόμενο να βρίσκεται στις κλήσεις του Σκίμπε, όπως ήταν και στα τελευταία ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στη φάση των ομίλων όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Photo credits: Real Valladolid (oficial)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ