ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η σύρραξη Μανωλά - Λουκακού και Τζαβέλλα - Βερτόνχεν

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κώστας Μανωλάς, Γιώργος Τζαβέλλας, Ρομελού Λουκακού και Γιαν Βερτόνχεν έγιναν ένα κουβάρι στα τελευταία λεπτά του Βέλγιο - Ελλάδα (video).

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο, αφού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι, όταν τα νεύρα από το 1-1 άγγιξαν κόκκινο.

Η αρχή έγινε μεταξύ του Γιώργου Τζαβέλλα και του Γιαν Βερτόνχεν, ωστόσο την ώρα που οι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν, άναψε ακόμα πιο δυνατή σπίθα μεταξύ Κώστα Μανωλά και Ρομελού Λουκακού.

Ο Ντρις Μέρτενς κατάφερε να συγκρατήσει τον αντίπαλό του στη Serie A, ενώ τον υψηλόσωμο φορ της Έβερτον ανέλαβαν να ηρεμήσουν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Μάλιστα, ο Λουκακού συνέχισε να είναι εκνευρισμένος με τον Μανωλά και να τον δείχνει ακόμα και όταν είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα.

Από τη σύρραξη, ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα μόνο στον Τζαβέλλα, που ήταν και η δεύτερη στον αγώνα, με συνέπεια να αποβληθεί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ