ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική των παικτών της Εθνικής στον αγώνα με την Ιρλανδία.

Η Εθνική νίκησε την Ιρλανδία με 1-0. Οι διεθνείς μας είχαν καλή απόδοση αν και δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν σε έναν φιλικό αγώνα.

Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φουριόζους Ιρλανδούς. Διαβάστε την κριτική των διεθνών μας:

Καρνέζης: Πολύ σταθερός. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπρέιντι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε δύο απανωτές αποκρούσεις και διατήρησε το μηδέν στην άμυνα. Άντεξε στην πίεση των Ιρλανδών.

Τοροσίδης: Είχε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για την Εθνική. Με δικές του σέντρες η Ελλάδα δημιούργησε επιθέσεις από την δεξιά πλευρά.

Παπασταθόπουλος: Θετικός δεν έκανε σοβαρό λάθος. Διατήρησε την ψυχραιμία του στο σκληρό κατά διαστήματα παιχνίδι των Ιρλανδών. Έπαιξε παθιασμένα και συνεργάστηκε καλά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Κ. Παπαδόπουλος: Aπεσώβισε την τελευταία στιγμή πιθανό γκολ των Ιρλανδών όταν πρόλαβε το σουτ του Κοξ στις αρχές της επανάληψης. Με τον γνωστό τσαμπουκά και πυγμή κυνήγησε κάθε φάση. Δεν έχασε προσωπικές μονομαχίες. Ορισμένα κενά διαστήματα στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν στοίχισαν.

Σταφυλίδης: Στο ντεμπούτο του στην Εθνική αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ έτρεξε και έδειξε σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Η απειρία του δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός.

Τζιόλης: Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Ταχτσίδη στον χώρο του κέντρου. Από τους καλύτερους της Εθνικής.

Ταχτσίδης: Δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο καθώς πολλές επιθέσεις της Εθνικής ξεκινούσαν από δικές του ενέργειες. Σωστός στις μεταβιβάσεις του προωθούσε σωστά το παιχνίδι της Ελλάδας. Το ντεμπούτο του κρίνεται πολύ καλό.

Νίνης: Aπό τα πόδια του δημιουργήθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία της Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Συνεργάστηκε καλά στην δεξιά πλευρά με τον Τοροσίδη.

Χολέμπας: Αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ και σημείωσε το γκολ της Εθνικής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 'Ήταν το πρώτο του γκολ με την Εθνική. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Σαμαράς: Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ως δίδυμο με τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είχε κάποια σημαντική στιγμή στο ενεργητικό του. Απέφυγε τα λάθη και βοήθησε στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Μήτρογλου: Προσπάθησε να σημειώσει γκολ δοκιμάζοντας το πόδι του σε ορισμένες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Είχε συμμετοχή στο γκολ της Εθνικής. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Αλλαγές

Σαλπιγγίδης: Μπήκε στο ημίχρονο στην θέση του Σαμαρά. Φάνηκε λίγο κυρίως γιατί η Εθνική μας δεν κυνήγησε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Φορτούνης: Δεν βρήκε κενούς χώρους ενώ προς το τέλος έχασε την ψυχραιμία του και δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ

Αθανασιάδης: Δεν είχε κάποια καλή στιγμή καθώς δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

Μανιάτης: Aγωνίστηκε στα τελευταία τριάντα λεπτά. Έτρεξε και κέρδισε μονομαχίες.

Βύντρα: Έγινε αλλαγή με τον Τοροσίδη και έπαιξε όπως ο Μανιάτης τα τελευταία τριάντα λεπτά. Δεν είχε αρνητική στιγμή στο παιχνίδι του.

Σπυρόπουλος: Έπαιξε στα τελευταία έξι λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ