ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των Ελλήνων παικτών

Η κριτική των Ελλήνων παικτών
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα έχασε 3-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και το Sport24.gr κρίνει την παρουσία των Ελλήνων παικτών στο παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016.

Τελευταία ήρθε η Εθνική μας στα προκριματικά του EURO 2016, χάνοντας και από τη Βόρεια Ιρλανδία με 3-1 στο Μπέλφαστ για την 9η αγωνιστική και το Sport24.gr κρίνει την παρουσία των διεθνών μας σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο εξελίχθηκε πολύ άσχημα.

Καρνέζης: Κακή εμφάνιση από τον γκολκίπερ της Ουντινέζε. Στο δεύτερο γκολ έμεινε ακούνητος στην θέση του και στο τρίτο δέχτηκε γκολ με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής. Μια βραδιά που σίγουρα θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Καρνέζης.

Τοροσίδης: Λίγα πράγματα από τον αρχηγό της Εθνικής που συνήθως ξεχωρίζει και στις κακές βραδιές της Εθνικής. Έλειψαν τα κατεβάσματά του και γενικά πέρασε απαρατήρητος, αν και ήταν αυτός που έκανε την μπαλιά στον Αραβίδη στο γκολ της Εθνικής μας. Όλα είχαν τελειώσει σε εκείνο το σημείο.

Χολέμπας: Θα περιμέναμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κάτι καλό από τα αριστερά, αλλά μάταια. Ούτε μπροστά βοήθησε, ενώ από την πλευρά του ξεκίνησε η μπαλιά στο πρώτο γκολ και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Άλλον Χολέμπας περιμένουμε στην Εθνική ομάδα.

Μόρας: Όταν μπαίνει το πρώτο γκολ με προβολή από τη μικρή περιοχή και τα άλλα δυο με κεφαλιές από κόρνερ, έστω και αν δεν είναι μέσα στις φάσεις, δεν γίνεται ποτέ να είσαι ικανοποιημένος από τα σέντερ μπακ σου. Άρα, αυτό ισχύει για τον στόπερ της Ελλάς Βερόνα.

Παπασταθόπουλος: Είχε κάποια καλά τάκλιν και κέρδισε προσωπικές μονομαχίες, όμως είναι ο ηγέτης της άμυνας, αυτός που μπορεί να κάνει την διαφορά και παίρνει κακό βαθμό. Τρία γκολ δέχτηκε η ομάδα, δεν φτάνει η διάθεση.

Τζιόλης: Είχε μια ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα με κεφαλιά, αλλά στην συνέχεια έκανε αρκετά λάθη, στο πρώτο γκολ δεν κάνει κίνηση να κόψει την μπαλιά του Έβανς στον Ντάλας του και δεν κατάφερε να έχει στο ελάχιστο την εικόνα που τον έχουμε συνηθίσει φέτος με τον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης-βαρόμετρο για την Εθνική και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρόλο του εξαριού.

Σάμαρης: Έχουμε ξεχάσει το τελευταίο καλό ματς του Ανδρέα Σάμαρη με την γαλανόλευκη φανέλα. Ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες, που αποτελεί κεφάλαιο για την Εθνική ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του. Δεν ήταν καλός στο δημιουργικό κομμάτι, δεν είχε τρεξίματα, δεν τον ένιωσε ο αντίπαλος.

Καρέλης: Πολλά λάθη από τον Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού, σωστά αντικαταστάθηκε από τον Μάνταλο στο 64ο λεπτό. Κάποιες ημιτελείς προσπάθειες και αυτό ήταν. Ορεξάτος, είχε διάθεση να τρέξει και να παλέψει, όμως δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη η Εθνική, αλλά η ουσία.

Αραβίδης: Το έβαλε το γκολ του, έστω και αν όλα είχαν κριθεί σε εκείνο το σημείο. Αξιοπρεπής παρουσία από τον άσο της ΑΕΚ που ήταν από εκείνους που προσπάθησαν να ξεφύγουν από το ελληνικό ναυάγιο. Είναι βέβαια στις φάσεις των δυο πρώτων τερμάτων των γηπεδούχων, δεν πρέπει να το λησμονήσουμε.

Κονέ: Είχε το ρόλο του δεύτερου εσωτερικού μέσου, όμως δεν ήταν επικίνδυνος για τον αντίπαλο, δεν βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι και δεν δικαιούται να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια με την φανέλα της Εθνικής ομάδας ο μέσος της Ουντινέζε. Περιμένουμε πολλά πολλά παραπάνω στο μέλλον.

Μήτρογλου: Είχε ένα δοκάρι στο 45', μια-δυο ακόμα καλές στιγμές όμως από τον φορ σου θέλεις το γκολ και για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε "άσφαιρος" χωρίς να ξεφύγει από την γενικότερη μετριότητα της γαλανόλευκης.

Μάνταλος: Μπήκε στο 64' και με το σκορ στο 3-0. Πέρασε απαρατήρητος ο άσος της Ένωσης. Όταν όλα έχουν κριθεί, τι να κάνει και ο Μάνταλος, ένας παίκτης πάντως με ποιότητα και πολύ μέλλον.

Πέλκας: Σίγουρα αλλιώς θα περίμενε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα ο άσος του ΠΑΟΚ που φέτος έχει βγει στον... αφρό και δείχνει τα δεδομένα προσόντα του. Σε αυτό το ματς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει όσο έπαιξε και η αλήθεια είναι πως δεν περιμένεις από το νεαρό Πέλκα να κάνει την διαφορά.

Αθανασιάδης: Μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα που όλα είχαν τελειώσει και η παρουσία του δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα ή να αλλάξει τα πράγματα. Είναι άδικο να κριθεί επί της ουσίας η αγωνιστική του παρουσία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ