ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική της... Super League απέναντι στους Σαουδάραβες

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Κουλούρης, Ανδρούτσος, Γιαννούλης, Εθνική EUROKINISSI SPORTS

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη το φιλικό της Εθνικής μας με παίκτες μόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα συν τον Τζιόλη απέναντι στην Σαουδική Αραβία, που παίζει στο Μουντιάλ.

Ώρα γαλανόλευκης... Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποιεί ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Nations League και των προκριματικών του Euro 2020 απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τη Σαουδική Αραβία (20:30) στη Σεβίλλη. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει και ένα φιλικό απέναντι στο Ιράν, όπως προανήγγειλε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Η διαφορά είναι πως η Εθνική μας θα παίξει μονάχα με παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, συν τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος παίζει στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Φάιχα. Ο Σκίμπε δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φορτούνη (θλάση) και Χριστοδουλόπουλο (μέση), ενώ ντεμπούτο κάνουν οι Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Πασαλίδης, Νικολάου, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος και Μανιάς.

Από 'κει και πέρα, αναφορικά με τα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, διότι την Κυριακή έλειπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ λόγω ειδικής άδειας (Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης), ενώ οι Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας είχαν κάνει ατομικό. Άρα, μονάχα με μια προπόνηση χθες στη Σεβίλλη, είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις για τους παίκτες που θα ξεκινήσει ο Σκίμπε.

Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μπάρκας στο τέρμα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ στα δυο άκρα της άμυνας οι Γιαννούλης και Μπακάκης. Οι... Περιστεριώτες, Ρισβάνης και Χατζηισαΐας στο κέντρο της άμυνας, με τους Τζιόλη και Ταχτσίδη στον άξονα. Οι Πέλκας, Μάνταλος και Μπακασέτας στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος μπορεί να είναι ο Μανιάς.

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο για το φιλικό, θα μπουν δωρεάν, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το κοινό για δυο εθνικές ομάδες που δεν έχουν σχέση με την Ισπανία, επομένως πάρθηκε η απόφαση να είναι ελεύθερη η είσοδος για τους Ανδαλουσιάνους.

Οι Σαουδάραβες στο Μουντιάλ είναι στον ίδιο όμιλο με τη Ρωσία (παίζουν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στις 14/6), την Ουρουγουάη και την Αίγυπτο των Σαλάχ και Ουάρντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μετά τον Φορτούνη, εκτός και ο Χριστοδουλόπουλος με Σαουδικη Αραβία
Δωρεάν η είσοδος στο Ελλάδα - Σαουδική Αραβία
Σκίμπε: "Να φτιάξουμε μια ομάδα με πιο επιθετικό στιλ"
PHOTOS: Η προπόνηση της Εθνικής στη Σεβίλλη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ