ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Νέων νίκησε 3-1 την Ουκρανία

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Εθνική Νέων EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Νέων επικράτησε 3-1 της Ουκρανίας στον δεύτερο φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον γύρο elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018.

Προ ημερών ηττήθηκε 0-1 από τους Ουκρανούς, την Πέμπτη (22/2) ήταν η σειρά της να επικρατήσει. Η Εθνική Νέων νίκησε με 3-1, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον γύρο elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Κορνιένκο στο 37’, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να αξιοποιήσει την υπεροχή του, η οποία επαληθεύτηκε στο αγωνιστικό τερέν από τα γκολ των Βοΐλη (52’), Δουβίκα (77’), Αντζούλα (86’).

Ελλάδα: Αθανασίου, Παπάζογλου, Παπαδογιωργάκης (62’ Μπούσης), Μελιόπουλος (74’ Αποστολάκης), Σαρδέλης (53’ Εμμανουηλίδης), Ζήσης (62’ Αντζούλας), Νταλακούρας (53’ Χατζηδίμπας), Δημήτρουλας (74’ Γιούσης), Βοΐλης (53’ Δουβίκας), Ξενιτίδης (53’ Καμπετσής), Σταμούλης (53’ Λύρατζης).

Ουκρανία: Κοζούκαρ, Μπόνταρ, Ντρίσλιουκ (67’ Κάστσουκ), Κορνιένκο (60’ Χαχλόφ), Κοζιρένκο (67’ Μπούλετσα), Κουλάκοφ (60’ Σουπριάγια), Μουσολίτιν (60’ Αβραμένκο), Ρέμενιουκ (67’ Μπιελάγεφ), Σνουρνίτσιν, Σούκαρ, Βερεμιένκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιλική ήττα 1-0 για την Εθνική Νέων από την Ουκρανία
Χατζηδίμπας: "Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ