ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Ανδρών στο πλευρό του ΠΣΑΠ

Η Εθνική Ανδρών στο πλευρό του ΠΣΑΠ
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών μετά τη συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εξέδωσαν ανακοίνωση.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα (15/9) με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, είμαστε μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που εκπροσωπεί όλους τους συναδέλφους μας στην Ελλάδα και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο τις ενέργειες του Συνδέσμου μας, για την υλοποίηση και ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου.

Είμαστε αρωγοί των προσπαθειών που καταβάλλει ο Π.Σ.Α.Π. για τους αδικημένους και τους πλέον ευάλωτους συναδέλφους μας, για τους οποίους δίνουμε ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, τις μάχες μας.

Στη συνάντηση, την οποία είχαμε σήμερα με αντιπροσωπεία του Π.Σ.Α.Π., ενημερωθήκαμε για θέματα, τα οποία αφορούν στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ειδική αναφορά έγινε για το Εγγυητικό Ταμείο, το οποίο συμφωνήθηκε στο Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στη Super League, τη Football League, την Ε.Π.Ο. και τον Π.Σ.Α.Π.

Η σημασία, άλλωστε, του Εγγυητικού Ταμείου είναι ζωτική για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποβιβάζονται από τη Super League και τη Football League για αγωνιστικούς, οικονομικούς, ή άλλους λόγους, καθώς, θα καλύπτεται ένα μέρος των δεδουλευμένων αποδοχών τους και δεν θα μένουν εντελώς απλήρωτοι.

Η σχετική διαδικασία, δυστυχώς, έχει μείνει σε εκκρεμότητα άγνωστο σε εμάς για ποιο λόγο.

Συντασσόμαστε με το σωματείο μας, τον Π.Σ.Α.Π., και περιμένουμε ότι το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Ταμείο. Διαφορετικά, θα υπάρξουν αντιδράσεις και συνέπειες από το σύνολο του κλάδου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είμαστε συσπειρωμένοι για την προστασία των αδυνάτων στο θέμα αυτό.

Είμαστε αλληλέγγυοι για κάθε ενέργεια, η οποία αφορά στην πρόληψη φαινομένων βίας, ρατσισμού, ντόπινγκ και διαφθοράς, ειδικά στο πλαίσιο της εκστρατείας του σωματείου μας, του Π.Σ.Α.Π. στα σχολεία και συντασσόμαστε με τον Σύνδεσμό μας στις προσπάθειές του για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, όπως και σε κάθε δράση του για ζητήματα υγείας και υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων.

Ευχαριστούμε ακόμη το σωματείο μας, τον Π.Σ.Α.Π. και ιδίως τη διοίκησή του για τη σταθερή συμπαράστασή τους προς την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και εμάς τους ποδοσφαιριστές της.

Προχωράμε πάντα όλοι ΜΑΖΙ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ