ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Τουρκία

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος κάνουν ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας στο αποψινό (21.00) φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια. Δείτε τις επιλογές που έκανε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την Τουρκία στην Αττάλεια (21.00). Την πρώτη του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που επελέγη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ντεμπούτο εκτός από τον Πασχαλάκη κάνει και ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο αμυντικός που έπαιζε στον Άρη και που τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά και ο αμυντικός χαφ του Άρη, Μανώλης Σιώπης.

Η ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Κούτρης, Μαυρίας, Βαλεριάνος, Κουρμπέλης, Σιώπης, Σάμαρης, Πέλκας, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης.

Πάγκος: Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Κώτσιρας, Σταφυλίδης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Ντουρμισάι, Κολοβός, Μάνταλος.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σενιόλ Γκιουνές): Ουγκουρτσάν Τσακίρ, Αϊχάν, Σογιουντσού, Τζενγκίζ Μεράς, Τουφάν, Γιοκουσλού, Ουντέρ, Γιαζιτσί, Τοσούν, Καραμάν.

Στον πάγκο για την Τουρκία είναι οι: Μπολάτ, Ακάν, Τσελίκ, Καλντιρίμ, Μπελόζογλου, Οζιακούπ, Ομούρ, Τεκντεμίρ, Γιαλτσίν, Ντεμιράλ, Μαλί, Καχβετσί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ