ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Κροατία

ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΗΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)(ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΗΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)(ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στο "Maksimir" και ο Μίχαελ Σκίμπε επιφύλαξε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα της γαλανόλευκης.

Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Κροατία και Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η εθνική μας στο "Maksimir" καλείται να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (12/11, 21:45).

Καρνέζης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Τζιόλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης και Μήτρογλου, είναι οι έντεκα που επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για την έναρξη της αναμέτρησης.

Μένει να ξεκαθαριστεί η διάταξη της Ελλάδας στον αγωνιστικό χώρο, καθώς με τους παίκτες που ξεκινούν στην ενδεκάδα μπορούν να δώσουν διαφορετικά σχήματα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Σκίμπε να προτιμά ένα 4-4-1-1.

Σε αυτή την περίπτωση ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μανιάτη, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά.

Τζιόλης και Σάμαρης θα είναι το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ζέκα δεξί χαφ και τον Σταφυλίδη αριστερό. Ο Φορτούνης θα παίξει στην πλάτη του Μήτρογλου, που είναι ο κλασικός προωθημένος.

Στη λογική του 3-5-1-1, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας θα είναι οι τρεις στόπερ, ο Μανιάτης στη δεξιά πλευρά, ο Σταφυλίδης στην αριστερή, οι Σάμαρης, Τζιόλης και Ζέκα τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Φορτούνης σε ρόλο μεσοεπιθετικού στην πλάτη του Μήτρογλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ