ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με το Βέλγιο

H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με το Βέλγιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Εθνικής για την αναμέτρηση με το Βέλγιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018. Δείτε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Με διάταξη 4-2-3-1 παρατάσσει την Εθνική ο Μίχαελ Σκίμπε στην αναμέτρηση με το Βέλγιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε μία έκπληξη, καθώς προτίμησε τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στη μεσαία γραμμή αντί των Κάρλος Ζέκα και Γιάννη Μανιάτη.

Ο μέσος της Κάλιαρι θα έχει για παρτενέρ τον Ανδρέα Σάμαρη, με τον Κώστα Φορτούνη να αγωνίζεται πίσω απ' τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου. Θυμίζουμε πως ο Ταχτσίδης απουσίασε απ' το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βόσνια & Ερζεγοβίνη τον περασμένο Νοέμβριο λόγω προβλήματος τραυματισμού. Εκτός 23άδας έμεινε ο Γιώργος Μανθάτης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Καπίνο, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μήτρογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γλύκος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Μανιάτης, Τζιόλης, Σιώπης, Ζέκα, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Διαμαντάκος, Βέλλιος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ