ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος στο φιλικό με την Ελβετία με τον Μίκαελ Σκίμπε. Διαβάστε ποιες είναι οι επιλογές του Γερμανού τεχνικού.

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο επίσημο ματς με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας παρατάσσει την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με την Ελβετία ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός στο 4-2-3-1 που επέλεξε θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον Ρέτσο ως αριστερό μπακ ενώ στην επίθεση θα στηριχθεί στους Μήτρογλου, Φορτούνη, Δώνη και Μπακασέτα.

Χαρακτηριστικά κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Καρνέζης. Στην τετράδα της άμυνας θα παίξουν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Ρέτσος ενώ τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης, Ζέκα. Μπροστά τους στην τριάδα θα αγωνιστούν οι Δώνης, Φορτούνης και Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Οι τρεις αλλαγές έχουν να κάνουν με τους Τζιόλη, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο που είναι εκτός ενδεκάδας.

Από την άλλη η ενδεκάδα της Ελβετίας αποτελείται από τους: Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ, Ακάντζι, Σερ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Τζάκα, Φρόιλερ, Τζεμαϊλί, Μπεχράμι, Εμπολό και Σεφέροβιτς.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ