Γραμμένος: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης Αναστασιάδη"

Ο Βαγγέλης Γραμμένος υποστήριξε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης του Άγγελου Αναστασιάδη και πως ο προπονητής της Εθνικής στηρίζεται από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Λίγο πριν μπει στο ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Εθνική όχι μόνο θα νικήσει την Αρμενία, αλλά θα παρουσιάσει και καλό ποδόσφαιρο. Όταν δε ρωτήθηκε για τον Άγγελο Αναστασιάδη που άκουσε πολλά για τις επιλογές του στον αγώνα με την Ιταλία, υποστήριξε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

Αρχικά είπε: "Πρωτίστως θέλουμε το αποτέλεσμα, αλλά και μία καλή εμφάνιση. Έχουμε αφήσει στο παρελθόν το παιχνίδι με την Ιταλία. Είμαι αισιόδοξος, τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι πέρα από τη νίκη θα ευχαριστηθεί και ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο".

Για τον Αναστασιάδη ανέφερε: "Νομίζω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και οφείλω να την αποκαταστήσω. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης από μέρους μου στον Αναστασιάδη. Η επίσκεψή μου ήταν στο πλαίσιο μιας συνηθισμένης επίσκεψης που κάνω με το προπονητικό τιμ για το αν απαιτείται κάτι να κάνω για λογαριασμό τους, αν χρειάζονται κάτι. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης ή μη στήριξης στον Αναστασιάδη. Κακώς έχει κυκλοφορήσει έτσι. Δεν τίθεται θέμα Αναστασιάδη. Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της πολύ δρόμο, μόλις στην 4η αγωνιστική. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS