ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γραμμένος: "Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη (2-1) της Ελλάδας επί της Βοσνίας κι επανέλαβε το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Η Εθνική πραγματοποίησε ονειρεμένη εμφάνιση απέναντι στη Βοσνία, νίκησε 2-1 αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο εντελώς άδειο ΟΑΚΑ και "πάτησε" την ομάδα του Προσινέτσκι για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, κράτησε χαμηλούς τόνους, συνέστησε να συνεχιστεί η δουλειά με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 και τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει μέλλον.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και από την εμφάνιση. Όλος ο κόσμος είδε πως αυτή η εθνική έχει μέλλον και ανασυγκροτείται με στόχο του Μουντιάλ του Κατάρ. Πρέπει να εμπιστευτούμε τα παιδιά και τον προπονητή. Έχουμε χρόνο και ικανότητα, όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να συνεχίσουμε τη δουλειά". υποστήριξε ο Ευάγγελος Γραμμένος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ