ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας: "Ήρθαμε για την πρώτη θέση"

Γκούμας: "Ήρθαμε για την πρώτη θέση"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Γκούμας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ υποστήριξε πως η Εθνική Νέων έχει δουλέψει σκληρά με στόχο να πάρει τη πρώτη θέση στον 3ο προκριματικό όμιλο της Elite Round.

Το πρώτο της παιχνίδι δίνει την Τετάρτη (21/3) το απόγευμα η Εθνική Νέων που στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου της Elite Round θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία.

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε μια προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση, με ώρα έναρξης στις 17:30, κόντρα στην διοργανώτρια Ιταλία, και το θετικό για τον Γιάννη Γκούμα είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα και ο Παπάζογλου που είχε πάθει ένα διάστρεμμα στην προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ήταν πανέτοιμος και γυμνάστηκε κανονικά.

Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της Εθνικής Νέων στην Elite Round βάζοντας ως στόσο την κατάκτηση της πρώτης θέσης παρά τις δυσκολίες και τις δυνατές ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο.

Ο Γκούμας είπε:

"Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τουρνουά μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Γνωρίζουμε ότι ο όμιλός μας απαρτίζεται από πολύ δυνατές ομάδες. Ωστόσο εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας με όλες μας τις δυνάμεις, με οδηγό την ομαδικότητα και την ψυχή των παικτών μας.

Τα παιδιά πιστεύουν στους εαυτούς τους και τις δυνατότητές τους και γνωρίζουν ότι θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να βρεθούμε στα τελικά της Φινλανδίας και για τους εαυτούς τους και για την ίδια τη χώρα".

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος στην Elite Round που θα διεξαχθεί στην Ιταλία έχει ως εξής:

21/3
16:30 Ελλάδα-Ιταλία
13:00 Τσεχία-Πολωνία

24/3
13:00 Τσεχία-Ελλάδα
Ιταλία-Πολωνία

27/3
17:30 Ιταλία-Τσεχία
17:30 Πολωνία-Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ