ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκιρτζίκης: "Οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη"

Γκιρτζίκης: "Οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη"
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αναφέρθηκε στην παρουσία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2016 και όχι του... Μουντιάλ όπως ανέφερε ο ίδιος, ενώ μίλησε και για το θέμα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από την τελική φάση του EURO 2016 και όχι του... Μουντιάλ, όπως είπε κατά λάθος ο ίδιος στις δηλώσεις του. Παράλληλα, είπε πως πρέπει οπωσδήποτε να έχει έρθει ο νέος προπονητής μέχρι τις 13 Νοεμβρίου και το φιλικό με το Λουξεμβούργο.

"Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έχει κλείσει μια μαύρη σελίδα, που ομολογουμένως ήταν μαύρη για την Εθνική μας. Στο ποδόσφαιρο όμως αυτά συμβαίνουν και αυτό συνέβη σε εμάς και δεν θα είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ της Γαλλίας", είπε αρχικά ο κ. Γκιρτζίκης και συνέχισε για το θέμα του νέου προπονητή:

"Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Με τον κύριο Σούστερ συμφωνήσαμε την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ., αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά που είχαμε πει. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε... ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.

Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ