ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ο αγώνας ήταν μία πραγματική φιέστα"

LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για το φιλικό της Εθνικής 2004 με την Ίντερ Forever, τονίζοντας πως ήταν μία υπέροχη γιορτή. Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ματς της Εθνικής με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

Σε ένα σπουδαίο φιλικό που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο για φιλανθρωπικούς σκοπό, η Ίντερ επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Εθνικής 2004 (1-1 κανονική διάρκεια), αλλά στο τέλος, αυτό που έμεινε ήταν η μαζική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, σε έναν αγώνα γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού, μίλησε για τη σπουδαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών, εκθείασε την παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ματς της Εθνικής με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το φιλικό: "Έγινε μία πολύ ωραία γιορτή. Με πάρα πολύ κόσμο. Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι είδαν γνωστά πρόσωπα, λίγο πιο μεγάλα σε ηλικία, αλλά θεωρώ πως το μήνυμα εστάλη".

Για το γεγονός πως έδωσαν το παρών οι περισσότεροι διεθνείς του 2004: "Έχουμε δώσει δύο-τρία φιλικά ακόμα ως Εθνική 2004, αλλά το σημερινό ήταν μία πραγματική φιέστα. Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν πολύ καλά οργανωμένο".

Για το αν πρέπει να γίνονται πιο συχνά τέτοια φιλικά: "Ο αντίπαλος μετράει, ο σκοπός μετράει, το γήπεδο μετράει. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η αγάπη του κόσμου. Έχουν περάσει 13 χρόνια, αλλά ο κόσμος θυμάται και οι νεότεροι μαθαίνουν".

Για τις μεταξύ τους σχέσεις: "Είναι ακόμα πιο ζεστές οι σχέσεις μας. Μεγαλώνοντας, ωριμάζοντας, καταλαβαίνεις πως αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του, αλλά όταν σαλπίζει συλλαλητήριο είμαστε όλοι παρόντες".

Για τη μαζική παρουσία του κόσμου: "Εμείς το ψιλοπεριμέναμε πως θα έχει κόσμο. Στην Κρήτη ο κόσμος δεν μας απογοήτευσε ποτέ. Πάντα είχε κόσμο και πάντα κερδίζαμε".

Για τον αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία: "Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Η σκέψη όλων είναι στο παιχνίδι με τη Βοσνία. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλά, έχουμε καλό μομέντουμ και μέταλλο ως ομάδα. Δεν το λέω για να το πω. Το λέω γιατί το πιστεύω".

Για το ποιο στοιχείο πρέπει να πάρει τη τωρινή Εθνική απ' αυτή του 2004: "Κάθε ομάδα, είτε ατομικά είτε ως σύνολο, έχει τη δική της αύρα. Η δική μας η ομάδα διακρινόταν για την ομαδικότητα. Αυτό το στοιχείο πήραν και τα παιδιά που αγωνίζονται τώρα στην Εθνική και το "μπόλιασαν" στην ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ