ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γεωργιάδης: "Παίζουμε με τους καλύτερους. Θέλουμε τη νίκη"

Γεωργιάδης: "Παίζουμε με τους καλύτερους. Θέλουμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Εθνική Ελπίδων Γερμανίας, μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας βέβαια πως στόχος της Ελλάδας είναι η νίκη. Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία.

Ίσως το πιο δύσκολο αγώνα δίνει την Παρασκευή στην Τρίπολη (11/11, 18:45) η Εθνική Ελπίδων, καθώς αντιμετωπίζει τους πρωτοπόρους του ομίλου, Γερμανούς και θέλει μονάχα τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro 2013.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Γεωργιάδη, είναι πως η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε δίχως το παραμικρό πρόβλημα και μπορεί να καταστρώσει πιο ήσυχος τα πλάνα του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής με δηλώσεις του, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την ομάδα της Γερμανίας, όμως τόνισε πως ο στόχος της Ελλάδας είναι το τρίποντο.

"Προετοιμαζόμαστε από τη Δευτέρα για τα δύο σημαντικά παιχνίδια με Γερμανία και Βοσνία, δίνοντας περισσότερη έμφαση, έως τώρα, στο ματς με τους Γερμανούς. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε αυτές τις ηλικίες, που έχει αυτή τη στιγμή το απόλυτο στον όμιλό μας. Γνωρίζουμε ότι οι Γερμανοί παίκτες παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο, με πολλές συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών μας. Προερχόμαστε από ένα σερί τριών νικών, ενώ, παράλληλα, έχουμε στο ρόστερ και δύο παιδιά από την Εθνική Ανδρών, τα οποία ενισχύουν την ποιότητα και τη δυναμική της ομάδας. Το μοναδικό μας πρόβλημα και αυτό που μας συνοδεύει εδώ και καιρό, είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μας δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής με τους συλλόγους τους. Αποδείξαμε με τις προηγούμενες εμφανίσεις ότι διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα που έχει τις δυνατότητες για να πάρει τη νίκη στον αυριανό αγώνα. Τη νίκη που αποτελεί το μοναδικό στόχο μας. Οι παίκτες μας είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν με ανυπομονησία το συγκεκριμένο ματς.

Θεωρώ ότι Ελλάδα και Γερμανία είναι οι καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου. Σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα δεν χωράνε προβλέψεις. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει με κόσμιο τρόπο την προσπάθειά μας. Εμείς είμαστε έτοιμοι και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γεωργιάδης.

*Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γάλλος Ρουντί Μπικέ, με βοηθούς τους Φρενζί Χαρσαΐ-Σιρίλ Σαν Κρικ Λομπρ και 4ο διαιτητή τον Μπενουά Μιλό (Γαλλία).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ