Φύσσας: "Να έχουν προτεραιότητα την Εθνική ομάδα"

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV υποστήριξε πως έγινε ένα βήμα για να γίνει ξανά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ομάδα.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη νέα προσπάθεια που γίνεται πλέον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Φύσσας τόνισε πως θα πρέπει άπαντες, όσοι παίζουν στην Εθνική, να την έχουν ως προτεραιότητα και να μη βάζουν τους συλλόγους πάνω απ' ολα.

Πως καταφέρατε όλο το τεχνικό επιτελείο μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια που χάσαμε να κάνετε την Εθνική ξανά ομάδα;

"Θα είμαι ειλικρινής ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα. Ακόμα προσπαθούμε να επαναφέρουμε τα στοιχεία που χρειάζεται. Έχω μιλήσει με τους παίκτες, το ίδιο και ο κ. Κωνσταντινίδης, το ίδιο και ο προπονητής για το τι πρέπει να κάνουν, ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν, ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους, τι πρέπει να σκέφτονται και ποια πρέπει να είναι η σχέση τους με την Εθνική ανεξάρτητα από τις ομάδες τους.

Η εμπειρία αρκετών χρόνων με έχει βοηθήσει να τα σταθμίσω και να τα βάλω σε μια σειρά. Ακόμα όμως δεν το έχουμε καταφέρει, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στην Ιταλία αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από τη στιγμή που το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Φτιάχνουμε μια ομάδα για το Nations League και μπορούμε να πούμε ότι έγιναν κάποια βήματα".

Μπορεί να μην τα έχετε καταφέρει ακόμα όπως λέτε αλλά έχετε κερδίσει σίγουρα την εμπιστοσύνη των παικτών;

"Πρέπει να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αντιληφθούν το πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την Εθνική ομάδα. Έχω πει ότι προτεραιότητα για κάθε παίκτη πρέπει να είναι η Εθνική ομάδα. Δεν είναι μια απλή φράση, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν αλλά κυρίως πρέπει να δείχνεις με πράξεις πως θες να είσαι μέλος της εθνικής και όχι με λόγια. Να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο. Και έχοντας θέσει κανόνες και προτεραιότητες να βγαίνει στο γήπεδο και να το βλέπουμε στο γήπεδο". 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.