ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φορτούνης: "Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε ότι η νίκη απέναντι στο Λιχτενστάιν ήταν σημαντική για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αφού γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επιβλήθηκε με 2-0 επί του Λιχτενστάιν και ξεκίνησε με νίκη στα προκριματικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 2-0 του Λιχτενστάιν στη Βαντούζ, με γκολ που σημείωσαν οι Φορτούνης (45'+1') και Δώνης (80').

Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν και ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής ομάδας και στάθηκε στο θετικό ξεκίνημα στην προκριματική φάση.

Αρχικά, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε για το ματς με το Λιχτενστάιν: "Θέλαμε να σκοράραμε. Θέλαμε να μπούμε δυνατά. Σκοράραμε σε ένα κρίσιμο σημείο. Στο β' μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και σκοράραμε ακόμα ένα γκολ".

Η Εθνική ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και αυτή η νίκη ήταν σημαντική όπως είπε ο διεθνής μέσος: "Είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία νέα αρχή με νέο προπονητή και πολλά νέα παιδιά. Μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Πάμε στο επόμενο ματς να πάρουμε ότι μπορούμε".

Για το παιχνίδι με τη Βοσνία υποστήριξε: "Έχουμε παίξει και άλλες φορές εκεί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουν κάποιους καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Να έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας και να πηγαίνουμε πρώτοι και δυνατά στις φάσεις. Θα αναλύσουμε τις φάσεις με τον προπονητή μας στις επόμενες ημέρες και θα κάνουμε ότι μας πει".

Τέλος, αναφέρθηκε στους Έλληνες που ήταν εξέδρα λέγοντας: "Ήταν ένα γήπεδο γεμάτο Έλληνες. Τους θέλουμε μαζί μας και κυρίως στην Αθήνα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε καλοί για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ