ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικό με την Ισπανία η Εθνική του 2004

Φιλικό με την Ισπανία η Εθνική του 2004
EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα στις 9 Ιουνίου την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας σε ένα ματς που θα φέρει μνήμες από την πορεία για την κατάκτηση του Euro 2004.

Φέτος συμπληρώνονται 14 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 και η Εθνική Ελλάδος που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης έχει κλείσει ένα σπουδαίο φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας. Ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου στην Πάτρα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Νικοπολίδης και οι υπόλοιποι αστέρες του 2004 θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ άλλων με τους Μεντιέτα, Μπαράχα, Ετσεμπερία, Βαλερόν, Μοριέντες, Ραούλ, Μαρτσένα και αρκετών ακόμη Ισπανών που θα μετέχουν στην αποστολή.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο φιλικό που θα φέρει μνήμες από την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό τρόπαιο του 2004 και το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της Πάτρας και των γύρω περιοχών να παρακολουθήσουν σπουδαίους αστέρες του παρελθόντος.

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει στο παιχνίδι του 2004 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία που είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 με τα γκολ των Μοριέντες στο 28' και Χαριστέα στο 66'

Η ταυτότητα του αγώνα του 2004

Γήπεδο:Estádio do Bessa

Διαιτητής: Λούμπος Μίτσελ (Σλοβακία)

Ισπανία (Ινιάκι Σάεθ): Κασίγιας, Πουγιόλ, Ελγκέρα, Μαρτσένα, Ραούλ Μπράβο, Αλμπέρδα, Μπαράχα, Ετσεμπερία (Χοακίν 46'), Βιθέντε, Ραούλ (Τόρες 80'), Μοριέντες (Βαλερόν 65').

Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ):Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Καψής, Φύσσας (Βενετίδης 86'), Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Τσιάρτας 53'), Γιαννακόπουλος (Νικολαίδης 49'), Βρύζας, Χαριστέρας.

Σκόρερ: Μοριέντες 28' - Χαριστέας 66'

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ