ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικό Εθνικής Euro 2004 προς τιμή του Λυκουρίνου

Φιλικό Εθνικής Euro 2004 προς τιμή του Λυκουρίνου

Η Εθνική Ελλάδας, η οποία κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη Επίλεκτων Διεθνών προς τιμή του άλλοτε άσου του Αιγάλεω, Ζαχαρία Λυκουρίνου.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στο γήπεδο του Αιγάλεω, θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας η οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας με την Επίλεκτων Διεθνών σε φιλική αναμέτρηση, προς τιμή του άλλοτε άσου του Αιγάλεω, Ζαχαρία Λυκουρίνου.

Το "παρών" θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Φύσσας, Τσιάρτας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Σαραβάκος, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Δέλλας, Κατσουράνης, Γκόγκιτς και Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 21/3/2016 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 Μ.Μ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΟΜΔΑΣ ΤΟΥ EURO 2004 ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΧΝΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΒΙΕΝΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΤΗΣ 22/3/2016 ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ