ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φήμες για αποχώρηση Γκέκα και Τζόρβα

Φήμες για αποχώρηση Γκέκα και Τζόρβα
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Γκέκας έχει αποφασίσει την αποχώρηση του από την Εθνική Ελλάδας μετά το ματς με την Κροατία, ενώ τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο Αλέξανδρός Τζόρβας.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να "ρεφάρισε" την εντός έδρας γκέλα με την Γεωργία στο Καραϊσκάκης με την ισοπαλία στην Κροατία, το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών ωστόσο δεν μοιάζει να είναι και το καλύτερο.

Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 13 του Αυγούστου, μια απόφαση που σόκαρε αρκετούς γύρω από την Εθνική. Στη συνέχεια ακολούθησε αυτή του Γιάννη Αμανατίδη, στην οποία μάλιστα ακολούθησαν και δηλώσεις που έδειχναν πως το κλίμα είχε διαταραχθεί.

Ένα μήνα αργότερα η κατάσταση αντί να βελτιωθεί φαίνεται πως επιδεινώθηκε και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Φάνης Γκέκας έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και αυτός από την ομάδα, ένα δρόμο που ίσως ακολουθήσει και ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Δυο είναι οι θεωρίες...

Αρχικά όπως αναφέρει ο Τύπος (και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα) ο 30χρονος επιθετικός τόνισε στο περιβάλλον του πως αν στα επόμενα δυο ματς (Γεωργία-Κροατία) δεν αγωνιστεί βασικός, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο στράικερ της Άιντραχτ στο ματς της Τετάρτης δεν ξεκίνησε βασικός και εκεί ήταν που ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τον Φάνη Γκέκα να είναι δυσαρεστημένος με διάφορες καταστάσεις που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ υπάρχει και ένα πρόσωπο (συμπαίκτης) με τον οποίο δεν τα πάνε καλά. Οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ποδοσφαιριστής είναι η αιτία που και οι άλλοι παίκτες της Εθνικής μας έφυγαν.

Το σκέφτεται και ο Τζόρβας

Από την πλευρά του ο 28χρονος τερματοφύλακας της Εθνικής μοιάζει να έχει συγκεκριμένο πρόβλημα με συμπαίκτη του στην ομάδα και αυτός είναι ο κύριος λόγος της σκέψης του για αποχώρηση (σύμφωνα πάντα με τον Τύπο).

Όπως και να έχει πάντως αυτή τη στιγμή παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου στην ομάδα και σε περίπτωση που αποχωρήσουν τελικά και οι δυο ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το τι συμβαίνει στις τάξεις της ομάδας που πριν από έξι χρόνια κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ