ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Χτίζουμε κάτι καλό"

NATIONS LEAGUE / ΚΟΣΟΒΟ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ΚΟΣΟΒΟ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νίκη της Εθνικής με 2-1 στο Κόσοβο άφησε ικανοποιημένο τον Τζον Φαν Σιπ ο οποίος στάθηκε στη βοήθεια που πήρε από τους παίκτες που χρησιμοποίησε και τη μάχη που έδωσαν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη με 2-1 της Εθνικής ομάδας στο Κόσοβο και στάθηκε στη βοήθεια που πήρε από τους παίκτες που έπαιξαν και τη μάχη που έδωσαν για να φτάσουν στη νίκη. Όσο για την πρωτιά τόνισε πως αυτή μπορεί να κριθεί στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής τον Οκτώβριο.

Τη νίκη με 2-1 στο Κόσοβο:
"Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Τα παιδιά έδωσαν σκληρή μάχη για να κερδίσουμε και ειδικά τα τελευταία 15 λεπτά όπου έγινε το 2-1. Πριν από αυτό θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 3-0. Δείχνουμε πως
"χτίζουμε" κάτι καλό".

Το ότι μπορεί να είναι φαβορί η Ελλάδα:
"Δεν το κοιτάζουμε αυτό. Θα δούμε στο τέλος. Θέλουμε την πρώτη θέση και τώρα το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Σε έναν μήνα από τώρα να πάρουμε ξανά καλά αποτελέσματα. Με χαροποίησε που πήραμε βοήθεια από παίκτες. Από τα νέα πρόσωπα και τα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα. Ο Σταφυλίδης δυστυχώς χτύπησε αλλά μπήκε ο Σιόβας και έβαλε γκολ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ