ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Το μυαλό μας πάντα στο Κατάρ 2022"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό βρίσκεται στο πλάνο παρουσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η Εθνική Ελλάδας έκανε την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με το βλέμμα στα ματς με τη Σλοβενία και το Κόσοβο για το Nations League. Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν οι Βασίλης Μπάρκας και Κώστας Τσιμίκας, οι οποίοι θα ενσωματωθούν εντός της ημέρας στην αποστολή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στο πώς θα επιτευχθεί η παρουσία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ 2022.

"Δε αλλάζει κάτι στο πλάνο μας με την διακοπή των δέκα μηνών. Η ομάδα είναι εδώ μαζί με τα παιδιά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στο Νations League, υπάρχει πάντα στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ και συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που έχουμε επιλέξει.

Συνεχίζουμε στον πλάνο Κατάρ, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Επιλέγουμε παίκτες με δύο κριτήρια. Όχι μόνο να είναι καλοί τεχνικά και φυσική κατάσταση αλλά και το θέμα χαρακτήρα να μας βοηθήσουν δηλαδή στο πλάνο που έχουμε χαράξει.

Εκείνο που αρχικά κοιτάμε να παραμείνουμε στο πλάνο μας και να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα. Η Σλοβενία και το Κόσοβο είναι ικανές ομάδες και ιδιαίτερα στην μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Όμως το σημαντικό είναι πως εστιάζουμε εμείς στο δικό μας κομμάτι", τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ