ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Η πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια μας"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, έκανε δήλωση αναφορικά με τη συμμετοχή της Εθνικής στον 3ο όμιλο της League C του Nations League 2020-21, με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Μολδαβία και το Κόσοβο.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, έκανε δήλωση αναφορικά με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στον 3ο όμιλο της League C του Nations League 2020-21, με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Μολδαβία και το Κόσοβο.

"Η κεντρική εντύπωση από την κλήρωση είναι πως η πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση εξαρτάται αποκλειστικά από μας. Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων της Ευρώπης μειώνονται, θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αθλητικά και να έχουμε την αγωνιστική πειθαρχία που απαιτείται.

Έχουμε παίκτες με υψηλή ποιότητα, κατά συνέπεια η δική μας απόδοση και ετοιμότητα θα κρίνουν τα αποτελέσματα. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι θα αγωνιστούμε σε χώρες κοντινές στην Ελλάδα, κατά συνέπεια γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία τους και δεν θα έχουμε μακρινά, κοπιώδη ταξίδια. Διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για το σκάουτινγκ και πιστεύω ότι στον κατάλληλο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Nations League, που αποτελούν την πρώτη φάση του πλάνου Κατάρ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ