ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Είδα μια ομάδα που πάλεψε, μπράβο στα παιδιά"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε εύκολα με 1-0 από τη Φινλανδία, την ίδια ώρα που ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, υποστήριξε ότι θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μετά την ήττα (1-0) από τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020, ο προπονητής της Εθνικής Τζον Φαν Σιπ ανέφερε:

"Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, αλλά είδα αρκετά θετικά πράγματα στο παιχνίδι. Είδα μια ομάδα που πάλεψε, που αμύνθηκε. Η Φινλανδία δεν μας έκανε φάσεις και πήρε ένα πέναλτι που δεν ξέρω αν ήταν. Για εμένα ήταν δύσκολο να δω. Από εκεί και πέρα όμως, είδα μια ομάδα που πάλεψε ο ένας για τον άλλον, που έπαιξε καλά, με ποδόσφαιρο που θέλαμε να δούμε. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά τους, αλλά το αποτέλεσμα ξαναλέω ότι είναι απογοητευτικό.

Είδα κάποια καλά στοιχεία σε τομείς πάνω στους οποίους δουλέψαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στη δημιουργία. Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε εύκολα τη μπάλα, αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, αλλάζαμε ωραία τη μπάλα από αριστερά στα δεξιά, με επιθέσεις κατά μέτωπο. Ακόμα και όταν έκανε κόντρα επίθεση η Φινλανδία, αμυνθήκαμε καλά. Είχαν ίσως μισή ευκαιρία και το πέναλτι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ