ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έβαλε τέσσερα αλλά δεν κέρδισε η Εθνική Νέων

Έβαλε τέσσερα αλλά δεν κέρδισε η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων αν και πέτυχε τέσσερα γκολ δεν κατάφερε να κερδίσει το Τατζικιστάν σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά στη Ρωσία καθώς το ματς έληξε ισόπαλο 4-4. (PIC & VIDEO)

Ισόπαλο 4-4 έληξε το πρώτο φιλικό της Εθνικής Νέων με αντίπαλο το Τατζικιστάν στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ήταν εξαιρετική επιθετικά, εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις και πέτυχε τέσσερα τέρματα με τη συμπλήρωση 66 λεπτών αγώνα. Την ίδια ώρα όμως είχε αμυντικά κενά και δέχτηκε τέσσερα τέρματα σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Γκούμας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν οι Τζίμας, Μιχελής, Θυμιάνης και Τσακίρης ενώ το παιχνίδι για την Εθνική Νέων συνοδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Σουρδή.

Ο 18χρονος γκολκίπερ χτύπησε σε δυο φάσεις στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση ενώ χτύπησε και στη μύτη του και αντικαταστάθηκε στο 70' της αναμέτρησης από τον Μανδά. Μάλιστα τα σημάδια στο πρόσωπο του ήταν εμφανή μετά το τέλος του αγώνα.

Έβαλε τέσσερα αλλά δεν κέρδισε η Εθνική Νέων

Η Εθνική προηγήθηκε στο 10' της αναμέτρησης με κεφαλιά από κοντά του Θυμιάνη μετά από λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ του Τατζικιστάν. Το 1-1 έγινε στο 34' με σουτ έξω από την περιοχή αλλά η Εθνική Νέων κατάφερε με γκολ στο 42' του Μιχελή και το 44' από το Τζίμα να πάρει προβάδισμα και να κλείσει το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 3-1.

Στο δεύτερο μέρος το Τατζικιστάν μείωσε στο 60' σε μια φάση που ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός του Τατζικιστάν χτύπησε στο κεφάλι τον Έλληνα γκολκίπερ. Έξι λεπτά αργότερα η Ελλάδα πέτυχε και τέταρτο γκολ με πλασέ από κοντά του Τσακίρη.

Το Τατζικιστάν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια μέσα σε δυο λεπτά μειώνοντας αρχικά στο 37' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ενώ το 4-4 έγινε στο 69' με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ. Σε εκείνη τη φάση ο Σουρδής χτύπησε εκ νέου στο κεφάλι αφού συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει στο ματς.

ΕΛΛΑΔΑ: Σουρδής, Κάρδαρης, Κόκοβας, Μιχελής, Αθανασίου, Θυμιάνης, Βρακάς, Τσέλιος, Φέκας, Πουρνάρας, Τζήμας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μανδάς, Αρβαντής, Γώγος, Τσακαλίδης, Βουτσάς, Τσακίρης, Φακκής.

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική είναι αυτό κόντρα στην Τουρκία την Παρασκευή.

ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ: Qirgizboev, Sharipov, Nazarov, Sangov, Azomov, Zabirov, Rahmatov, Panzhiev, Ziyozoda, Soirov, Zairov.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ