ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Τσάνας με Ουγγαρία

Ετοιμάζει αλλαγές ο Τσάνας με Ουγγαρία
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής στον αγώνα με την Ουγγαρία, όπου στόχος είναι να έρθει το πρώτο τρίποντο σε αυτά τα προκριματικά.

Αλλαγές προσανατολίζεται να κάνει ο Κώστας Τσάνας ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία στο Φάληρο το βράδυ της Κυριακής (11/10, 19:00), όπου στόχος είναι να έρθει το πρώτο τρίποντο σε αυτά τα προκριματικά, έστω και αν φτάσαμε στην 10η και τελευταία αγωνιστική.

Ο υπηρεσιακός κόουτς της γαλανόλευκης, προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα και να δοκιμάσει ένα 4-2-3-1 απέναντι στους Μαγυάρους, αντί του 4-3-3 που έπαιξε η ομάδα στο Μπέλφαστ και ηττήθηκε δίκαια με 3-1.

Ο Καρνέζης στο τέρμα, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά αναμένεται να τοποθετηθεί ο Σταφυλίδης και ανάμεσά τους οι Παπασταθόπουλος και Μόρας. Οι δυο αμυντικοί μέσοι ίσως είναι ο Τζιόλης και ο Ταχτσίδης αντί του Σάμαρη, με τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού, αν εντέλει αποφασίσει αυτή την φορά ο Τσάνας να τον χρησιμοποιήσει. Ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και όλα είναι ανοιχτά για τα δυο άκρα της επίθεσης, με τους Κονέ και Καρέλη να κάθονται πιθανότατα στον πάγκο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ