ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: "Τελειώνει" ο Αναστασιάδης, ραντεβού Γραμμένου για τη διαιτησία

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα έχει συνάντηση εντός της ημέρας με τον Άγγελο Αναστασιάδη για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και με τον διευθυντή των ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς για το θέμα της διαιτησίας.

Δύο κρίσιμα ραντεβού θα έχει εντός της ημέρας (15/07) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Live Sport", ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα συναντηθεί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού ύστερα κι από την ήττα (2-3) από την Αρμενία κι όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο έμπειρος προπονητής είναι εμφανές πως δεν είχε μέλλον στην Εθνική.

Ο κ. Γραμμένος είναι "σφίγγα" σε ό,τι αφορά στο διάδοχο του Αναστασιάδη, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως δεν μιλάει για το θέμα ούτε με στενούς συνεργάτες του. Είναι προφανές πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλάει με έναν-δυο παράγοντες που εμπιστεύεται απόλυτα και γνωρίζουν την ευρωπαϊκή αγορά.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Εκτός, όμως, από την υπόθεση του Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους των FIFA και UEFA για τον κανονισμό της διαιτησίας. Συγκεκριμένα, στο πάρκο Γουδή θα βρεθούν σήμερα ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, καθώς και τα στελέχη της, Άντζελο Ρηγόπουλος και Μάριος Γεωργίου.

Τα ζητήματα είναι πολλά, με τον Ζόραν Λάκοβιτς να έρχεται προκειμένου να δώσει κατευθύνσεις, ενώ θα έχει δια ζώσης συνάντηση και με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα. Ο Πορτογάλος ασχολείται από τα τέλη Μαΐου με τον κανονισμό διαιτησίας, ο οποίος δεν δίνει καμία δυνατότητα παρέμβασης των παραγόντων των ΕΠΣ στα θέματα διαιτησίας. Γι' αυτό το λόγο, υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά των συμβούλων της ΕΠΟ, με τον Λάκοβιτς, ωστόσο, να μην έχει διάθεση να συναινέσει στις επιθυμίες τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ