ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Σπουδαίο φιλικό τον Μάιο με Ολλανδία

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία σε φιλικό αγώνα στο Ένσεντε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των "οράνιε" για την τελική φάση του Euro 2020.

Δυνατό τεστ για την Εθνική τον προσεχή Μάιο, καθώς η Ολλανδία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Euro 2020. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 28 Μαΐου στο Ένσεντε και θα αποτελεί το προτελευταίο φιλικό των "οράνιε" πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ μίλησε για το παιχνίδι με τους συμπατριώτες του, λέγοντας πως: "Στο πλαίσιο του "πλάνου Κατάρ" και της προετοιμασίας μας για τους επικείμενους επίσημους αγώνες του Nations League, που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο, θέλουμε να παίξουμε με ισχυρούς αντιπάλους, προκειμένου να διαπιστώσουμε το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της ομάδας και τα σημεία που απαιτούν βελτίωση.

Δημιουργούμε μια νέα ομάδα και είναι εξαιρετικά σημαντικό να δούμε το επίπεδο λειτουργίας της απέναντι σε δυνατές ομάδες, όπως η Ολλανδία, που προετοιμάζεται για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και κατά πολλούς βρίσκεται μεταξύ των φαβορί για διάκριση. Ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για μας. Σε προσωπικό επίπεδο, επιστρέφω στην πατρίδα μου ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και αυτό καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι ακόμα πιο ξεχωριστό".

Θυμίζουμε πως τον Μάρτιο η Εθνική θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στις ΗΠΑ απέναντι σε Κόστα Ρίκα (26/03) και Μεξικό (29/03), με τον Φαν Σιπ να είναι διατεθειμένος να τεστάρει αρκετά νέα πρόσωπα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εθνική Ελλάδας: Φιλικό με το Μεξικό στο Άρλινγκτον
Εθνική Ελλάδας: Οι 7 νέοι που βλέπει ο Φαν Σιπ
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ