ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Παίδων: Νίκησε 2-0 τη Γερμανία και πήρε την πρωτιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας  της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο ΔΑΚ Ναυπλίου.
Τις ομάδες χειροκρότησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής και πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπατζήμας ,τα μέλη της ΕΠΣΑ Μάριος Ρέσκος και Γιώργος Μανουσάκης ,Γιώργος Σταυράκης, Ελευθέριος  Λαλιώτης και πολλοί φίλαθλοι.

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο πρώτος από τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο Ναύπλιο, οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018.
Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και κατά διαστήματα το κατάφερε δημιουργώντας αντίστοιχες ευκαιρίες. Η κορυφαία στο πρώτο ημίχρονο (17’) σημειώθηκε ύστερα από συνδυασμό του Φακή με τον Σερπέζη και πλασέ του τελευταίου, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Γκριλ, ενώ στο β’ ημίχρονο (52’) έπειτα από σουτ του Βαγιαννίδη από πλεονεκτική θέση.
Ελλάδα: Τσαλιχμανίδης, Κωνσταντινίδης, Γκοτζαμανίδης (41’ Γκόγκος), Μουτζούρης (41’ Βαγιαννίδης), Μαρτίνης (55’ Σάνι), Βουτσάς (41’ Μαυρουδής), Γκατζόγιας (41’ Αλεξανδρόπουλος), Αθανασακόπουλος (41’ Θυμιάνης), Σερπέζης (41’ Ηλιάδης), Κορέας (41’ Θεοδωρίδης), Φάκης (41’ Πατρινός).
Σλοβενία: Γκριλ, Μάχερ, Μπούριν, Μάκοβετς (61’ Ρέπας), Σπάνρινγκ (41’ Νόβακ), Πέτσαρ, Σβέτλιν, Κόριτνικ (61’ Μέσαριτς), Μπέγκους (61’ Μάτκο), Μούταβτσιτς, Πούσιαρ (41’ Πρέλεκ).
Ο επόμενος αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία είναι προγραμματισμένος για τις 8/2 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου. (EUROKINISSI)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Τις ομάδες χειροκρότησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής και πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπατζήμας ,τα μέλη της ΕΠΣΑ Μάριος Ρέσκος και Γιώργος Μανουσάκης ,Γιώργος Σταυράκης, Ελευθέριος Λαλιώτης και πολλοί φίλαθλοι. Ισόπαλος 0-0 έληξε ο πρώτος από τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο Ναύπλιο, οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και κατά διαστήματα το κατάφερε δημιουργώντας αντίστοιχες ευκαιρίες. Η κορυφαία στο πρώτο ημίχρονο (17’) σημειώθηκε ύστερα από συνδυασμό του Φακή με τον Σερπέζη και πλασέ του τελευταίου, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Γκριλ, ενώ στο β’ ημίχρονο (52’) έπειτα από σουτ του Βαγιαννίδη από πλεονεκτική θέση. Ελλάδα: Τσαλιχμανίδης, Κωνσταντινίδης, Γκοτζαμανίδης (41’ Γκόγκος), Μουτζούρης (41’ Βαγιαννίδης), Μαρτίνης (55’ Σάνι), Βουτσάς (41’ Μαυρουδής), Γκατζόγιας (41’ Αλεξανδρόπουλος), Αθανασακόπουλος (41’ Θυμιάνης), Σερπέζης (41’ Ηλιάδης), Κορέας (41’ Θεοδωρίδης), Φάκης (41’ Πατρινός). Σλοβενία: Γκριλ, Μάχερ, Μπούριν, Μάκοβετς (61’ Ρέπας), Σπάνρινγκ (41’ Νόβακ), Πέτσαρ, Σβέτλιν, Κόριτνικ (61’ Μέσαριτς), Μπέγκους (61’ Μάτκο), Μούταβτσιτς, Πούσιαρ (41’ Πρέλεκ). Ο επόμενος αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία είναι προγραμματισμένος για τις 8/2 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου. (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Παίδων νίκησε 2-0 την αντίστοιχη της Γερμανίας στη Ναύπακτο, έκανε το τρία στα τρία και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της στον elite γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος K17.

Μετά το Αζερμπαϊτζάν και το Καζακστάν η Εθνική Ελλάδας Παίδων νίκησε και τη Γερμανία στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου. Έφθασε στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Έτσι κι αλλιώς είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον elite γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος K17 από το Σάββατο με τη νίκη επί του Καζακστάν. Το ματς κόντρα στη μάνσαφτ έκρινε ο Κούτσιας με δυο γκολ.

Άνοιξε το σκορ στη Ναύπακτο στο 65ο λεπτό, ενώ διαμόρφωσε το τελικό στο 84ο. Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων στον Elite γύρο θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Εσθονία 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

ΕΛΛΑΔΑ: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62' Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62' Κούτσιας), Λιάτσος (78' Καστανάρας), Αντωνάκης (46' Κίτσος), Κιτσάκης (87' Ντόη), Σμπώκος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74' Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66' Σίεμπ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ