ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα: Γιατί ο Άγγελος έκοψε τον Τοροσίδη

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκτός Εθνικής ομάδας έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης, παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έκανε μέχρι και ατομικές προπονήσεις στου Ρέντη. Για "πειθαρχικό παράπτωμα" τον άφησε εκτός ο Αναστασιάδης. Πλήρη άγνοια δηλώνει η πλευρά του παίκτη.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής ομάδας δεν συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο άνθρωπος που έχει συμπληρώσει 100 συμμετοχές με το εθνόσημο κόπηκε σιωπηρά από την τελευταία κλήση ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Αρμενία, ενώ θα προηγηθεί το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια απόψε στις 21:00.

Κάποιοι υπέθεσαν ότι ο 33χρονος "Τόρο" κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς προερχόταν από τραυματισμό (σ.σ. τραυματίστηκε στην εκτός εδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 4 Μαρτίου). Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχε κληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με αντιπάλους το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ωστόσο, επέστρεψε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ. Παρότι έπαιξε για περίπου 15 λεπτά έδειξε έτοιμος από κάθε άποψη. Έβγαλε μάλιστα και την ασίστ για το τελικό 0-3 που πέτυχε ο Καμαρά.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, κι ενώ ο έμπειρος αμυντικός περίμενε την κλήση στην Εθνική, κάνοντας ατομικές προπονήσεις γι' αυτό το λόγο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, το όνομά του δεν ήταν μεταξύ των εκλεκτών. Παρότι είχε συμπεριληφθεί στις πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη και είχε αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι με τη Φινλανδία και ως αλλαγή με την Εσθονία, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός τον πολύπειρο αμυντικό για "πειθαρχικό παράπτωμα". Ενοχλήθηκε από κάτι που είπε ο Τοροσίδης στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Εσθονία, στην οποία η Εθνική μας γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1).

Ανάμεσα στους δύο άντρες δημιουργήθηκε... ψύχρα έπειτα από αυτό το σκηνικό, με αποτέλεσμα ο Άγγελος να τον... ξεχάσει, παρότι ήταν έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς. Προτίμησε να καλέσει αντ' αυτού τον Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης.

Λέγεται, ωστόσο, ότι η πόρτα της Εθνικής ομάδας δεν έχει κλείσει οριστικά για τον "Τόρο". Για να την ξανανοίξει, ωστόσο, θα πρέπει να ζητήσει μια "συγγνώμη" από τον εκλέκτορα της Εθνικής, την οποία ο Αναστασιάδης περιμένει κι αν δεν την λάβει, δεν σκοπεύει να αλλάξει τακτική...

Αξίζει να αναφερθεί, ωστόσο, ότι η πλευρά του διεθνούς άσου δηλώνει πλήρη άγνοια, υποστηρίζει πως δεν έχει δημιουργηθεί κανένα θέμα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και υπογραμμίζει πως στα χρόνια που αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ