ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Ρατσκόφσκι στο Αρμενία - Ελλάδα

Referee Pawel Raczkowski, right, shows a yellow card to Spartak Subotica's Branimir Jocic during the Europa League, second qualifying round, first leg soccer match between Spartak Subotica and Sparta Praha at the Karadjordje stadium in Novi Sad, Serbia, Thursday, July 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Referee Pawel Raczkowski, right, shows a yellow card to Spartak Subotica's Branimir Jocic during the Europa League, second qualifying round, first leg soccer match between Spartak Subotica and Sparta Praha at the Karadjordje stadium in Novi Sad, Serbia, Thursday, July 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

O Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Ελλάδας και της Αρμενίας στο Ερεβάν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Τον Πάβελ Ρατσκόβσκι όρισε η UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αρμενία στο Ερεβάν την προσεχή (15/11, 19:00) για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Ο Πολωνός ρέφερι σφύριξε πρόσφατα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο, όπου οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 2-0.

Στο παρελθόν, έχει διευθύνει κι άλλες αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα το Έστερσουντ - ΠΑΟΚ 2-0 για τα playoffs του Europa League 2017-18, καθώς και το Ελλάδα - Σκωτία 1-0 για το Euro 2015 U17. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίχαλ Ομπουκόβιτς και Ράντοσλαβ Σιέικα.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ