ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Χωρίζουν λόγω της Super League!

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι υποχρεώσεις των Εμμανουηλίδη, Ιωαννίδη, Μελιόπουλου και Μανδά με τις ομάδες τους την Κυριακή στο πρωτάθλημα, αναγκάζουν την αποστολή της Εθνικής Νέων του Γιάννη Γκούμα να ταξιδέψει σε δυο γκρουπ στην Αγγλία, για την Elite Round.

Σε δυο γκρουπ θα ξεκινήσει την προετοιμασία της αλλά και θα ταξιδέψει στην Αγγλία, για τα παιχνίδια της Elite Round κόντρα στις Δανία, Αγγλία, Τσεχία, η Εθνική Νέων.

Ο λόγος είναι γιατί στην 20άδα του Γιάννη Γκούμα βρίσκονται παίκτες οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις πρώτες ομάδες των συλλόγων τους και δεν μπορούν να είναι παρόντες στο πρώτο προσκλητήριο του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Επίσης κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού είναι πιθανόν να ταξιδέψουν και αυτοί απευθείας στην Αγγλία, για να γλιτώσουν την έξτρα ταλαιπωρία.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (16/3) το πρωί και μάλιστα λίγες ώρες αργότερα θα διεξαχθεί και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γκούμα. Την Κυριακή (17/3) το πρωί θα γίνει η δεύτερη προπόνηση και εν συνεχεία η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει με προορισμό την Αγγλία.

Την ίδια μέρα όμως οι Μελιόπουλος (Ξάνθη), Ιωαννίδης (Λεβαδειακός), Μανδάς (Ατρόμητος), Εμμανουηλίδης (Παναθηναϊκός) έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους οπότε υπήρχε πρόβλημα με την παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι τελικά να ταξιδέψουν τη Δευτέρα (18/3) το πρωί με άλλη πτήση στην Αγγλία και να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Νέων δυο μέρες πριν την πρεμιέρα κόντρα στη Δανία την Τετάρτη (20/3).

ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ

Η Εθνική Νέων έχει κληρωθεί στο δεύτερο όμιλο της Elite Round με αντιπάλους την Αγγλία, τη Δανία και την Τσεχία και φυσικά οι Άγγλοι που ήταν παγκόσμιοι πρωταθλητές σε επίπεδο Κ17 αποτελούν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να περάσουν στην τελική φάση που θα γίνει στην Αρμενία.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής Νέων στην Αγγλία έχει ως εξής:

Τετάρτη 20/3

16:00 Αγγλία - Τσεχία
18:30 Ελλάδα - Δανία

Σάββατο 23/3

16:00 Ελλάδα - Αγγλία
18:30 Τσεχία - Δανία

Τρίτη 26/3

16:00 Δανία - Αγγλία
16:00 Τσεχία - Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ