ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Πρεμιέρα με πεντάρα στην Αλβανία

Εθνική Νέων: Πρεμιέρα με πεντάρα στην Αλβανία

Ιδανικά ξεκίνησε η Εθνική ομάδα Κ19 την πορεία της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επικρατώντας με 5-1 της Αλβανίας.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Εθνική Νέων που επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης ομάδας της Αλβανίας στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Βέλγιο.

Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε το προβάδισμα στο 13' λεπτό με τον Τζίμα να σκοράρει μετά από ασίστ του Βαγιαννίδη. Με το σκορ στο 1-0 ο Τζαβίδας που είχε ενοχλήσεις από το πρώτο μέρος έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 59' ο Βαγιανίδης χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 2-0, ενώ στο 72' ήταν η σειρά του Βρακά να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 81' η Αλβανία μείωσε στο σκορ με τον Ντόμπρα. Η απάντηση της Εθνικής ήρθε άμεσα, αφού στο 85' ο Λιάβας μετά από ασίστ του Αθανασακόπουλου έκανε το 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Αθανασακόπουλος το τελικό 5-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Κοκοβάς, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Αλεξανδρόπουλος (82' Λιαβας), Τζαβίδας (55' Σουρλής), Τζήμας, Βρακάς (82' Αθανασακόπουλος), Φακκής (72' Τζόλης).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μαλάι, Ντρέσκα, Πίτσι, Χότσα, Σίμπα, Μπέτσα, Μορίνα, Πράπαι, Μπουλάρι, Μπρόζα, Μούτσι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ