ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Νέα τεσσάρα και αναμονή για την πρόκριση

Εθνική Νέων: Νέα τεσσάρα και αναμονή για την πρόκριση

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 4-1 του Κιργιστάν στο διεθνές τουρνουά της Ρωσίας έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και τώρα περιμένει το ματς της Τουρκίας για να δει αν πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της. (VIDEO)

Το τρίτο της παιχνίδι έδωσε η Εθνική Νέων το πρωί της Δευτέρας στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και επικράτησε του Κιργιστάν με 4-1 έχοντας μάλιστα τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Παρά τη νίκη της όμως η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ακόμα δεν ξέρει αν έχει προκριθεί στα ημιτελικά και θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα κάνει η Τουρκία που αγωνίζεται λίγες ώρες αργότερα.

Στο ματς με το Κιργιστάν η Εθνική Νέων άνοιξε το σκόρ στο 17' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βρακάκαι διπλασίασε τα τέρματα της στο 27' με ωραίο σουτ από τονΤζίμα με το αριστερό έξω από την περιοχή. Το 3-0 που ήταν και σκoρ ημιχρόνου πέτυχε οΠουρνάραςστο 29' τρία λεπτά αργότερα. Το 4-0 σημείωσε στην επανάληψη οΦέκκαςμετά απο ωραία ασίστ τουΜιχελή σε κενή εστία. Το μόνο που κατάφερε το Κιργιστάν ήταν να μειώσει στο 72 σε 4-1, με τον Αρκτιμπάεφ.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Σουρδής, Αθανασίου, Κόκοβας, Θυμιάνης, Καρδάρης, Φέκκας, Μιχελής, Τζίμας, Τσέλιος, Βρακάς, Πουρνάρας.

Έπαιξαν και οι: Αρβανίτης, Τσακίρης, Βουτσάς, Τσακαλίδης, Φάκκης

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ