ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Ήττα-αποκλεισμός στο 90+3' από το Βέλγιο

Εθνική Νέων: Ήττα-αποκλεισμός στο 90+3' από το Βέλγιο

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα (1-0) από την αντίστοιχη του Βελγίου στο 90+3' κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-2020 για την ηλικιακή κατηγορία Κ19 ετών.

Δεν κατάφερε η Εθνική Νέων καθώς αν και πάλεψε με την αντίστοιχη του Βελγίου, γνώρισε την ήττα (1-0) για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τετάρτου ομίλου.

Το γκολ πέτυχε ο 18χρονος επιθετικός της Γκενκ, Άρνε Κάιπερς (συνωνυμία με τον συμπατριώτη του επιθετικό του Ολυμπιακού που παίζει δανεικός στην Αζαξιό), ο οποίος νίκησε στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του δευτέρου ημιχρόνου τον Μανδά.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα - σε συνδυασμό με τη νίκη της Ισλανδίας με 4-2 επί της Αλβανίας - έμεινε στην τρίτη θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-2020 για την ηλικιακή κατηγορία Κ19 ετών.

ΒΕΛΓΙΟ: Βάνερβουρτ, Κάνα, Λίσενς, Ράσκιν (82΄ Εσαμπρί), Ονάνα (61' Βρανκ), Κάιπερς, Ντεβόλφ, Ντεκέτελερ (82' Ουγκούρ), Βαν ντερ Μπρεμτ, Βαντερμιούλεν (69' Ντεβίντερ), Βάεσεν (61' Μ΄Μπαγιό).

ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Λιάβας, Ζαγαρίτης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Βρακάς (72' Αθανασακόπουλος), Τζόλης, Μιχελής, Τζήμας (85' Τσακίρης), Σουρλής (79' Φακκής), Βαγιαννίδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ